Hvorfor Ægirs?

Ægir er det gamle nordiske ord for hav som går tilbage til vikingerne og endnu længere. Godt håndværk var på den tid et spørgsmål om overlevelse og de søfarende nordboeres tøj var konstrueret ved hjælp af avancerede mønstre der både gav stor bevægelighed og varme.

Når det kommer til design var der spræl i nordboerne og de der havde råd skilte sig gerne ud med stærke farver og prangende ornamenteringer.

Hos Ægirs lader vi os inspirere af de gamle røverhistorier, senere tiders nordiske designidealer om simplicitetet og enkelhed samt den store teknologiske udvikling indenfor tekstiler.

Alt er i spil i det lille værksted på Frederiksberg hvor du er meget velkommen til at kigge forbi.

Ansvar

Det er vigtigt for os at gøre alt hvad vi kan for at dit tøj er produceret under ansvarlige forhold. I vores værksted på Frederiksberg syr vi alle prototyper og indfarver selv merinouldsprodukter. Kollektionerne sys under ordentlige forhold på systuer i EU (Polen). Når det kommer til materialer gør vi os ligeledes umage med at vælge ansvarlige produkter fra velrenomerede producenter.
I takt med at markedet for ansvarligt fremstillede tekstiler bliver mere udbygget er det vores vision at tilbyde vores kunder endnu bedre og mere ansvarlige produkter ligesom vi arbejder målrettet på at flytte en større del af produktionen til Danmark.